زیرساخت‌های فرودگاه زنجان نیازمند توسعه است

استاندار زنجان به رفع مشکلات فرودگاه این استان در ابعاد لجستیک و زیرساخت تاکید کرد و گفت: هدف‌گذاری بر این است که پروازهای زنجان ایرلاین را با مشارکت بخش‌خصوصی فعال کنیم.

به گزارش میراث آریا، ‍ ‍محسن صادقی در نود و دومین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش‌خصوصی با بیان اینکه ارتقای رتبه استان در شاخص ارزیابی و رتبه‌بندی استان‌ها به عدد ۷ قابل قدردانی است اما کافی نیست، بیان کرد: با همدلی و وحدت قطعا می‌توانیم در جایگاه سه رتبه برتر استان قرار گیریم. 

استاندار زنجان با بیان اینکه تجربه نشان می‌دهد، وظیفه دولت، تسهیلگری، حمایت، هدف‌گذاری و همسوسازی امکانات برای تحقق برنامه‌هاست، تصریح کرد: می‌بایست مدیریت‌های حوزه‌های مختلف غیر حاکمیتی را به بخش‌خصوصی واگذار کرد. 

صادقی با تاکید بر اینکه برنامه پنج‌ساله هفتم نیز نگاه ویژه‌ای به تعامل بخش‌خصوصی و دولت دارد، خاطرنشان کرد: رویکرد دولت چهاردهم کاهش تصدی‌گری و واگذاری هر آنچه که غیرحاکمیتی است و امکان واگذاری آن وجود دارد. 

استاندار زنجان در ادامه به رفع مشکلات فرودگاه این استان در ابعاد لجستیک و زیرساخت اشاره و افزود: هدف‌گذاری بر این است که پروازهای زنجان ایرلاین را با مشارکت بخش‌خصوصی فعال کنیم. 

او با پیشنهاد تشکیل دو کارگروه در حوزه جذب سرمایه و تحقق آن در این زمینه با حضور بخش‌خصوصی و دولتی خاطرنشان کرد: چرا که زیرساخت فرودگاه زمینه قابل قبولی دارد اما نیازمند توسعه است. 

صادقی بابیان اینکه در بخش حمل‌ونقل، مسافری و آموزشی ظرفیت داریم، گفت: اگر زیرساخت کامل شود به دلیل موقعیت استراتژیکی استان این قابلیت‌ها قابل گسترش است. 

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه گسترش فرودگاه شاخصه اصلی در توسعه استان است، یادآور شد: در نگاه توسعه‌ای بر  فرودگاه و دو بانده کردن راه آهن اولویت ویژه‌ای قائل هستیم و امیدوارم خروجی این جلسه منجر به یک برنامه عملیاتی زمانبندی‌شود. 

او با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری صاحبان سرمایه بومی استان در اولویت قرار دارد، تصریح کرد: با توجه به تجارب قبلی تعامل بخش‌خصوصی و دولتی یک تعامل سازنده خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112902539
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha